Cloud development

Cloud development

Ware schoonheid zit vanbinnen. Of vanachter. En dat geldt ook voor technische hoogstandjes. Ons team van doorgewinterde developers zorgt voor een veilige en performante website of webapp, conform de best practices. Zo ben je zeker dat ook achter de (computer)schermen alles goed werkt en veilig is.

Achter de frontend van een knappe website of webapp, schuilt de backend: de code die ervoor zorgt dat je site of app perfect draait én veilig is.

Je ziet het niet, maar het is er wel. Achter de frontend van een knappe website of webapp, schuilt de backend: de code die ervoor zorgt dat je site of app perfect draait én veilig is. Daarvoor werken we in de cloud en met industry standard, open-source technologie.

Forum jobs gevel2

Backend-oplossingen op maat

Onze ervaren developers maken een backend-architectuur op maat die perfect past bij jouw webapplicaties. Zo beantwoorden onze maatwerkoplossingen aan jouw specifieke behoeften en garanderen we een naadloos gegevensbeheer, een efficiënte verwerking en robuuste beveiligingsprotocollen.

Cloudintegratie en -optimalisatie

Nee, je hoeft niet te investeren in extra (server)ruimte. Bij elevens zitten we met ons hoofd in de cloud. Door cloudservices te integreren en te optimaliseren, zorgen we ervoor dat jouw webapp of website performant is en soepel draait mét maximale security. Dit biedt ons ook de flexibiliteit om jouw webprojecten moeiteloos te schalen naarmate je bedrijf of doelgroep groeit.

The grand project 2

Door in de cloud te werken, bieden we je:

  1. een schaalbare site of app die moeiteloos een groeiend aantal bezoekers of gegevens aankan, tijdens piekmomenten of doordat je organisatie blijft groeien;

  2. een performante site of app met snellere laadtijden en een vlottere gebruikerservaring;

  3. een site of app die relevant blijft dankzij de continue integratie en implementatie. Met onze cloudoplossingen kunnen we jouw webtoepassingen snel en efficiënt updaten en optimaliseren zodat ze blijven beantwoorden aan de veranderende noden van de (eind)gebruikers.

  4. een beveiligde site of app met een maximale bescherming van de gegevens van je eigen organisatie en die van je gebruikers. Je wil toch niet het volgende bedrijf zijn dat de krantenkoppen haalt met een datalek of cyberaanval?

  5. een kosteneffectieve site of app doordat je niet moet investeren in extra IT-infrastructuur.

Welke technologie gebruiken jullie hiervoor?

We werken met open-source technologie die industry standard is. Dat betekent dat we werken volgens de algemeen aanvaarde normen, specificaties of best practices uit onze sector.

  • Craft CMS & Commerce voor alle websites en webshops
  • Laravel voor webapps
  • PHP als overkoepelende technologie
  • Mysql als databank
Impakt 20220524 61

We are not average
We are Elevens®

We mikken hoog. We nemen geen genoegen met tienen, we gaan voor elven. Deel je dezelfde ambities met jouw creatieve bureau of merk? 
Maak kennis met ons.

Contacteer ons