Websites & webshops

01
Websites + webshops

Websites
webshops

Een mooie website, da’s knap. Maar wordt hij ook gevonden? En doet je website of webshop ook wat hij moet doen? Haal je met andere woorden voldoende conversies? Staat je SEO op punt? Elevens maakt voor jou smaakvolle én impactvolle websites.

Elevens service header 01

Je website is de virtuele vitrine van je bedrijf.

En als je een webshop hebt, is die zelfs het digitale verlengstuk van je zaak. Je wilt terecht dat die er goed uitziet. Maar mooie plaatjes zijn weggegooid geld als je website of webshop onvindbaar blijft, niet gebruiksvriendelijk is en bezoekers niet aanzet tot actie.

Enter elevens: wij worden jouw ervaren partner en ontwikkelen voor jou een performant platform. Efficiënt, 100% volgens jouw wensen én tot in de kleinste details.

Waarom een website of webshop op maat laten maken?

Met een custom-built website in plaats van een standaard template onderscheid je je niet alleen van je concurrenten, je schenkt jezelf het gemak van een website of webshop die volledig aan jullie noden en behoeften voldoet. En aan die van jullie bezoekers en klanten. Een belangrijke troef want de gebruikerservaring heeft steeds meer invloed op de ranking van websites in zoekmachines.

Contacteer ons
Elevens presentation the grand

Jouw voordelen?

  1. je onderscheidt je met een gepersonaliseerde website die perfect aansluit bij het DNA van je bedrijf;

  2. je website of webshop is specifiek ontwikkeld met je klanten en gebruikers in het achterhoofd en beantwoordt dus 100% aan hun noden;

  3. we ontwikkelen een platform waar jij of je webmaster op een gebruiksvriendelijke manier zelf mee aan de slag kan;

  4. naadloze integratie van software en tools die onmisbaar zijn voor de dagelijkse werking van je bedrijf.

Een stevig technisch fundament

We moeten het toegeven: bij elevens kicken we op technische hoogstandjes. Onze technische kennis en vaardigheden zijn dan ook de basis van alle websites en webshops die we voor onze klanten ontwikkelen. Hoe complex de uitdaging ook is, ons ervaren team gaat ermee aan de slag: van de integratie van een databank met bijna 20.000 vacatures tot een 3D-configurator voor kasten op maat. We vinden altijd de juiste balans tussen creativiteit, gebruiksvriendelijkheid en complexiteit. Zo hoef je nooit te kiezen tussen form en function.

Elevens screens forum kopie

Een site die werkt 
én up-to-date blijft

Bij elevens werken we uitsluitend met het open-source Craft CMS. Niet alleen omdat dit CMS-systeem op technisch vlak sterk presteert, maar ook en vooral omdat het een gebruiksvriendelijke ervaring biedt voor de webmaster van jouw bedrijf of organisatie. Bovendien is de code van je website op maat of professionele webshop makkelijk overdraagbaar en steeds voorzien van de nieuwste updates. Zo ben je altijd zeker dat je website goed in elkaar zit en technisch zo performant mogelijk is.

Last but not least: we maken voor jou een responsive website en webshop zodat élke gebruiker – op desktop, smartphone of tablet – altijd dezelfde feilloze gebruikerservaring heeft.

Tijd voor een nieuwe website?

Eindelijk werk maken van die webshop? Wil je je website een professionele boost geven? Je zit met een concreet project maar bent niet zeker hoe je er best aan begint? We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek, digitaal of face to face.

Contacteer ons
Elevens screens craft kopie