Verhalen

Waarom we voor Craft CMS kiezen?

We maken bewuste keuzes als het gaat om de technologie waarmee we websites en webapps bouwen. We kennen onze technologie stack door en door, en kunnen daardoor een hoge kwaliteit leveren. Voor websites kiezen we daarom Craft CMS.

100
Elevens screen met craftcms

We kunnen er niet omheen en we meldden het ook al elders op deze website: bij Elevens kicken we op technische hoogstandjes. We maken bewuste keuzes als het gaat om de technologie waarmee we websites en webapps bouwen. We kennen onze technologie stack door en door, en kunnen daardoor een hoge kwaliteit leveren. Voor websites kiezen we daarom Craft CMS. Een opensource CMS dat niet alleen technisch sterk presteert, maar ook een gebruiksvriendelijke ervaring biedt voor onze developers én voor de webmaster van jouw bedrijf of organisatie.

Happy developer = happy Client

Geloof ons: een developer-friendly systeem is absoluut ook een meerwaarde voor jou, onze eindklant. Waarom? Omdat we dankzij het gebruiksvriendelijke Craft CMS extreem flexibel als een speedboot kunnen reageren op al jouw vragen. En dus niet zoals een olietanker een kostelijk traject moeten opstarten om iets gerealiseerd te krijgen.

Live preview craftcms vogel

The Holy Grail

Wat maakt dan dat Craft CMS voor ons de heilige graal is? We zetten het even op een rijtje:

  • Craft is eenvoudig om mee te werken. Voor onze developers, zoals we hierboven beschreven, maar ook en vooral voor jouw webmaster. Die beschikt over een eenvoudig en overzichtelijke controlepaneel of dashboard waarmee je je website op maat volledig naar je hand kunt zetten. Je bepaalt ook zelf de gebruikersrollen en -rechten zodat niet iedereen binnen je bedrijf zomaar alles kan aanpassen.
  • Craft is heel flexibel in te zetten. Je vindt er geen kant-en-klare templates of thema’s (zoals bijvoorbeeld bij WordPress) maar een brede waaier aan mogelijkheden om vorm en inhoud van je custom website af te stemmen op jouw noden. Betekent dit dat we from scratch moeten beginnen? Au contraire. Craft biedt een hele waslijst aan aanpasbare bouwstenen waarmee we snel soepele en 100% unieke websites op maat kunnen bouwen.
  • Craft is performant. Dankzij de goed doordachte codebase kunnen onze developers die extra mile gaan om je website te finetunen op het vlak van performantie.
  • Een frisse wind met bewezen track record. Hoewel Craft een relatief recent CMS is, kan het intussen rekenen op een steeds grotere community van developers. Het opensource CMS is aangepast aan de hedendaagse manier van werken én heeft een bewezen track record van performante sites en tevreden klanten.

Handige functies

Die tevreden klanten, dat is natuurlijk waar we naar streven. En met Craft lukt dat geweldig. Slimme functies zoals Live Preview om direct wijzigingen te zien, een handige deelknop om feedback te krijgen voordat je wijzigingen live gaat maken, en de ingebouwde ondersteuning voor meerdere talen maken van Craft CMS jouw ideale tool. Bovendien biedt Craft Commerce de perfecte oplossing voor een krachtige en gebruikersvriendelijke webshop.

Benieuwd naar wat een custom website in Craft CMS voor jou kan betekenen?

We are not average
We are Elevens®

We mikken hoog. We nemen geen genoegen met tienen, we gaan voor elven. Deel je dezelfde ambities met jouw creatieve bureau of merk? 
Maak kennis met ons.

Contacteer ons