Frontend development

Frontend development

Liefde bij de eerste blik… en de eerste klik. Daar gaan we voor. We ontwikkelen technisch performante websites en webapplicaties die én gebruiksvriendelijk zijn én er goed uitzien. Zodat de webervaring van jouw gebruikers optimaal verloopt, ongeacht het toestel waarmee ze surfen.

Heeft jullie intern boekhoudprogramma meer weg van een labyrint? Slagen je medewerkers er niet in een nieuwe case op je website te posten zonder de helpdesk te moeten bellen? Merk je dat surfers door de bomen het bos niet meer zien op je website en dan maar afhaken?

Blame it on the frontend!

Wij matchen vorm en functionaliteit

Elevens ontwikkelt voor jou oplossingen op maat voor webapps én websites. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en trends op het gebied van webontwikkeling om producten te leveren die helemaal aan jouw verwachtingen voldoen. Onze oplossingen zijn op maat gemaakt zodat ze naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsdoelstellingen. Wij gaan voor de perfecte match tussen vorm en functionaliteit.

Contacteer ons
Elevens screens forum kopie

Oplossingen die werken en up-to-date zijn

We gebruiken uitsluitend open-source software. Dat betekent dat de code van je webapp of website gemakkelijk overdraagbaar is en altijd up-to-date is.

Waarom zou ik frontend ontwikkeling op maat kiezen?

Bij basistemplates zijn de keuzemogelijkheden beperkt. Met frontend development op maat kan je je webapp, website of webshop 100% afstemmen op de behoeften van je klanten of gebruikers. Bovendien kan je software en tools die essentieel zijn voor de dagelijkse werking van je bedrijf, integreren in je website of app. Zo werken jullie nog efficiënter.

Elevens screens craft kopie
Elevens presentation frontend development

Mooi om naar te kijken, leuk om mee te werken

Vorm zonder inhoud werkt niet. Maar een inhoudelijk sterke site of app die er niet uitziet, zal evenmin scoren. Een aantrekkelijke gebruikersinterface is essentieel voor een succesvol online platform. Wij brengen onze knapste ontwikkelaars en beste ontwerpers samen om interfaces te maken die visueel ‘wow’ zijn én bovendien intuïtief en responsief.

Mobile-first en responsive

We surfen met z’n allen steeds meer via mobiele toestellen zoals smartphones en tablets. Heel wat webapps moeten ook ‘op het terrein’ gebruikt kunnen worden: op een bouwwerf, in een magazijn, of onderweg… Volledig responsieve webapps en websites zijn dan ook een must. Onze ontwerpen passen zich feilloos aan verschillende schermgroottes en apparaten aan, en bieden een consistente en aantrekkelijke gebruikerservaring op alle platforms.

Straffe technologie voor solide oplossingen

Het geheim achter een gebruiksvriendelijke en performante frontend? Straffe technologie! Onze ontwikkelaars houden de vinger aan de pols en werken zowel met beproefde basispakketten zoals HTML5, CSS3, JavaScript als met geavanceerde software zoals React. Dankzij hun expertise maken we voor jou visueel aantrekkelijke webapps en websites die bovendien robuust, betrouwbaar en futureproof zijn.

Elevens presentation the grand

We are not average
We are Elevens®

We mikken hoog. We nemen geen genoegen met tienen, we gaan voor elven. Deel je dezelfde ambities met jouw creatieve bureau of merk? 
Maak kennis met ons.

Contacteer ons