Verhalen

Forum Jobs

Forum Jobs koos voor een verfijning van hun merk en ging daarvoor een samenwerking aan met de creatievelingen van Maister. Wij ontwikkelden de nieuwe website.

100

Complete ontzorging voor Forum Jobs

Forum Jobs ging voor hun nieuwe merkidentiteit in zee met creatief bureau Maister. Op hun beurt kozen ze Elevens als partner en zo ontnamen wij hen met de glimlach alle kopzorgen over webdevelopment. Het resultaat? Een moderne en creatieve website, gebruiksvriendelijk voor alle medewerkers.

Bezoek website

Een hedendaagse website is uiteraard een belangrijke schakel in dat vernieuwingsproces.

Forum jobs
DSF3328 v2 v3 lores

Het doel? Enerzijds een knap design, dat spreekt voor zich. Maar anderzijds ook een gebruiksvriendelijke website, zowel voor Forum Jobs zelf als voor de bezoekers. Bij veel selectiekantoren is het een huzarenstukje om op de juiste plaats terecht te komen. Niet zo bij Forum Jobs! Bovendien hebben de werknemers zelf ontzettend veel mogelijkheden en vrijheid op de website, zonder dat ze daarvoor technisch onderlegd hoeven te zijn.

Forum jobs multi device

Veel mogelijkheden binnen één CMS

We bouwden een pareltje van een website op basis van contentmanagementsysteem – CMS in mensentaal – Craft. In Craft CMS zorgden we overigens voor een integratie van Mailjet voor e-mailmarketing. Werknemers van Forum Jobs kunnen dus vanuit hun standaardprogramma mailings versturen naar kandidaten, zonder dat ze daarbij ooit rechtstreeks met Mailjet te maken hebben. Alles gebeurt vanuit het CMS en duurt hooguit enkele minuten, lekker handig én efficiënt.

Zeggen bovenstaande termen je niets? Vrees niet, want Craft CMS is enorm gebruiksvriendelijk en biedt ontzettend veel mogelijkheden. Zo kunnen volledige secties op de website bijgemaakt worden zonder uitgebreide technische kennis. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor Forum Jobs werd bijvoorbeeld een volledige vacaturedatabank en hun CRM-systeem met het nieuwe platform gesynchroniseerd.

Forum jobs window

Elevens als meedenkende partner voor creatieve bureaus

Als gespecialiseerde webbouwer vormen wij een efficiënt spitsenduo samen met creatieve marketingbureaus. Door de topresultaten die samen behaald worden, scoren we uiteindelijk allebei. Wordt het op technisch vlak wat te complex? Elevens schiet je graag te hulp. Cruciaal is ook dat wij niet gewoon een uitvoerende partner zijn in het proces, maar alles mee uitdenken van a tot z.

Ook bij Forum Jobs waren we vanaf het prille begin bij het proces en de beslissingen betrokken. Wij ontnemen de marketingbureaus alle kopzorgen over webdevelopment en tackelen eventuele technische problemen. Door de sterke samenwerking tussen Elevens en Maister geniet Forum Jobs nu van een mooie, snelle en gebruiksvriendelijke website, zowel voor gebruikers als de eigen werknemers. Geen win-winsituatie, maar zowaar een win-win-winsituatie!

Contacteer ons
Forum jobs ipad pro wit

We are not average
We are Elevens®

We mikken hoog. We nemen geen genoegen met tienen, we gaan voor elven. Deel je dezelfde ambities met jouw creatieve bureau of merk? 
Maak kennis met ons.

Contacteer ons