Custom integraties

Custom Integraties

Alles is met elkaar verbonden. En in de digitale wereld mag je dat zelfs heel letterlijk nemen. Wij zorgen ervoor dat je webapp of website geen eiland is, maar naadloos gekoppeld wordt aan alle mogelijke tools en applicaties. Van ERP tot CRM, wij doen de integratie van A tot Z.

De oplossing die wij voor jou ontwikkelen kan feilloos verbonden worden met diverse externe diensten.

Cotton Factory

Je hoort het je baas of klant al zeggen. “Ja maar, we hebben al zoveel systemen en pakketten. Moeten we nu echt nog een nieuw platform gebruiken?” Absoluut! Want de oplossing die wij voor jou ontwikkelen kan feilloos verbonden worden met diverse externe diensten. ERP-koppeling, doorgedreven CRM-integratie of een niche marketingtool… wij integreren jouw site of app met de tools die essentieel zijn voor jouw bedrijfsvoering. Zo kunnen je medewerkers op een efficiënte en kostenbesparende manier blijven werken.

Wij passen ons aan

Je medewerkers of je klant hebben de tools die ze dagelijks gebruiken in de vingers. En dat willen ze natuurlijk zo houden. Terecht! Dankzij onze custom integraties zorgen we ervoor dat je kan blijven werken op de manier die je gewoon bent. Don’t adapt to us, we’ll adapt to you. Da’s een belofte.

Contacteer ons
Fishermanholidays
Impakt 20231003 60

Eén (voor)beeld zegt meer dan 1000 woorden

Wat we nu precies bedoelen met custom integraties? Dat kunnen we beter aan de hand van enkele voorbeelden tonen, want de toepassingen zijn even divers en uiteenlopend als de bedrijven waarvoor we werken. Scroll verder om enkele van onze cases te zien.

 1. Externe CRM-tools en databanken voeden vastgoedwebsites in realtime  

  De vastgoedsector is een dynamische speler in de online wereld en een essentiële schakel tussen vraag en aanbod. Voor onze klant Landbergh ontwikkelden we een nieuwe site waarin hun niche CRM-pakket Zabun naadloos geïntegreerd werd. Zo kunnen hun medewerkers hun portefeuille en contacten in een handomdraai blijven beheren met het pakket waarmee ze vertrouwd zijn.

 2. Up-to-date webshop en geautomatiseerde workflow dankzij ERP- of PIM-koppeling 

  Zoals we voor Little Onesie deden, integreren we jouw ERP- of PIM-software met je op maat gemaakte webshop zodat:

  • de klanten de juiste prijs en voorraad te zien krijgen;
  • de stock in realtime aangepast wordt na een verkoop;
  • je logistieke partner of medewerkers meteen een pushmelding krijgen en het verkochte item kunnen verzenden.
 3. Koppeling van administratieve software aan bestaand boekhoudpakket 

  Voor Fisherman Holidays – de Airbnb voor visvakanties – ontwikkelden we een pakket op maat, compleet met backoffice en beheer van boekingen. Op het einde van de maand worden alle vakantieboekingen volautomatisch gegroepeerd, aangemaakt en doorgestuurd naar het boekhoudpakket. Op minder dan een minuut worden zo +- 100 facturen gemaakt. Een gigantische tijdswinst in vergelijking met manuele verwerking.

 4. Conversies meten, analyseren en optimaliseren dankzij integratie met marketing tools 

  Wat is de ROI van al je online inspanningen en activiteiten? Door meetpunten & e-commerce tracking in te stellen, halen we een schat aan informatie uit toepassingen als Google analytics, Hubspot, Mailchimp, enz.

We are not average
We are Elevens®

We mikken hoog. We nemen geen genoegen met tienen, we gaan voor elven. Deel je dezelfde ambities met jouw creatieve bureau of merk? 
Maak kennis met ons.

Contacteer ons