Verhalen

SŪPĀSĀWĀ

Een trendy doelgroep als bartenders en mixologists lok je niet met een website van dertien-in-een-dozijn. Een website op maat die een frisse dynamiek én een solide frontend in de shaker giet, wordt wél zeer gesmaakt.

100
SŪPĀSAWĀ

Een classy website met een fikse scheut frontend development

Sūpāsawā is een premium sour mix die citroensap vervangt en zich richt tot professionele bartenders. Om hun highend product op een dynamische manier in de kijker te zetten op een site die past bij het imago en de huisstijl van het merk, klopte Sūpāsawā aan bij Elevens.

Bezoek de website

One-stopshop voor een volledig afgewerkte website

Uitleggen wat de voordelen zijn van de premium sour mix, je verhaal op een inspirerende manier brengen en je doelpubliek ideeën geven om zelf met je product aan de slag te gaan. Die drietrapsraket goten we voor Sūpāsawā in een stijlvolle website, van ontwerp tot bouw in opensource Craft CMS. We stonden in voor de volledige uitwerking, inclusief fotografie en video waarvoor we de juiste partners inschakelden.

Forse frontend development

Het is niet omdat het er eenvoudig uitziet, dat het ook eenvoudig is. Achter de Sūpāsawā-website schuilt een flinke scheut vernuft waardoor de site er niet alleen goed uitziet maar ook een naadloze gebruikerservaring biedt. De video’s en animaties brengen een dynamiek die perfect passen bij de nightlife vibe van Sūpāsawā.

Meer over frontend development

Informeren, inspireren en converteren

Dankzij de doorgedreven frontend development kan Sūpāsawā zijn doelgroep van bartenders en mixologists informeren over de voordelen van zijn premium sour mix, inspireren met creatieve cocktailrecepten en mogelijke conversies meten en opvolgen. En dit alles op een flitsende, stijlvolle website die perfect aansluit bij het merkimago. Hetzelfde deden we trouwens ook al voor hun andere merk Yusibi: een andere productcategorie, een andere doelgroep, een andere vibe, maar altijd custommade.

Maak van jouw website een écht visitekaartje

Wil je een website die echt het DNA van je bedrijf weerspiegelt? Met functies en een gebruikerservaring op maat van je doelgroep?

Contacteer ons