E-commerce development

E-commerce development

Als je een webshop of e-commerce platform hebt, wil je natuurlijk dat de bezoekers niet alleen aan windowshopping doen, maar ook effectief kopen. Conversie is king. Een onberispelijke user experience is dan ook een must!

Het is een open deur intrappen maar je webshop is in de eerste plaats een… website. Dat betekent dat hij aan dezelfde criteria moet beantwoorden als de klassieke websites die we voor onze klanten bouwen: mooi vormgegeven, mobile first & responsive. Zodat de gebruikers op elk mogelijk toestel een vlotte gebruikerservaring hebben.

Maatwerk voor een  
uitstekende user experience

Je merk is uniek en dat moet je online winkel ook zijn. We werken dan ook altijd volledig op maat, zowel op grafisch als op technisch vlak. Geen voorgebouwde en voorgekauwde templates dus, maar een grondig voorstudietraject zodat we je business door en door snappen en een webshop kunnen bouwen die perfect afgestemd is op jouw doelpubliek.

Impakt 20231003 53

Zowel B2C als B2B 

We bouwen niet alleen publieke webshops maar ook bestelplatformen in een B2B-context. Bij elke opdracht leggen we de juiste accenten zodat jouw e-commercetool doet wat hij moet doen:

  • B2C webshop: conversie, gebruiksgemak, marketing, kwalitatieve foto’s…
  • B2B bestelplatform: maximale efficiëntie, snel en makkelijk grote hoeveelheden kunnen bestellen

Schaalbaar en veilig

Door met de open-source software Craft commerce te werken, kunnen we je e-commerceplatform makkelijk aanpassen aan nieuwe noden. Denk aan nieuwe productcategorieën, extra functies, nieuwe taalversies, enz. Dit koppelen we aan robuuste beveiligingsmaatregelen zodat gebruikersgegevens beschermd zijn en betaaltransacties veilig kunnen verlopen.

Elevens screens fisherman

Een geïntegreerde oplossing

Je werkt ongetwijfeld al met een ERP of PIM-systeem en je ziet het niet zitten om al die gegevens over te zetten naar je nieuwe webshop of bestelplatform? Geen nood. Onze oplossingen kunnen naadloos geïntegreerd worden. Jouw voordeel?

  • Sneller werken doordat je niet alles in de webshop van 0 moet ingeven.
  • Naadloze en automatische doorstroming van het order tot in je ERP-systeem.

Meten is weten 

We zorgen ervoor dat zowel de SEO als de e-commerce analytics op punt staan zodat je weet wat er in je webshop gebeurt. Via heldere overzichten krijg je een beeld van de volledige customer journey: van het eerste klantencontact of bezoek aan je webshop tot en met de verkoop of het eventuele afhaken van kopers. Informatie van onschatbare waarde om je e-commerce verder te optimaliseren.

Impakt 20231003 28

We are not average
We are Elevens®

We mikken hoog. We nemen geen genoegen met tienen, we gaan voor elven. Deel je dezelfde ambities met jouw creatieve bureau of merk? 
Maak kennis met ons.

Contacteer ons