Cases

Gebruiksvriendelijke website in high-end ontwerp voor Lebon.IT

Lebon.IT biedt zijn klanten een totaalpakket van IT-oplossingen met één duidelijk doel: een toekomstgerichte, digitale werkomgeving creëren op maat van de organisatie. Nadat Maister een high-end ontwerp voor de nieuwe website uitwerkte, gingen wij aan de slag met de technische kant en frontend development.

100
Lebon vlag

Gebruiksvriendelijk opensource CMS

Een flexibele website waarbij de klant zelf content kan aanvullen en wijzigen zonder tussenkomst van ons. Mission accomplished met opensource Craft CMS en een oerdegelijke sokkel voor de techniek.

Het resultaat is een gebruiksvriendelijke website die prima scoort op het vlak van prestaties en technische SEO. Zo beschikt Lebon.IT voortaan over een zeer solide basis waarmee hun marketeers aan de slag kunnen zonder op ons een beroep te moeten doen voor de kleinste aanpassing.

1+1+1=elevens

De klant, het agency en wij. Een dreamteam met een duidelijke taakverdeling, waarbij iedereen vanuit zijn eigen expertise het project naar een hoger niveau tilt.

Mockup lebonit

Maak van jouw website een écht visitekaartje

Wil je een gebruiksvriendelijke en makkelijk aanpasbare website waar je eigen team of je agency verder mee aan de slag kan, zonder onze tussenkomst? Contacteer ons voor een kennismaking.

Contacteer ons